Docenten

Ellen

Ellen

Mijn naam is Ellen en ik ben heel erg dankbaar voor tantra in mijn leven.

Tantra heeft me enorm geholpen in het accepteren en lief hebben van mezelf. Tantra zegt namelijk JA tegen Alles! Tantra zegt ook Ja tegen nee.

Sinds ik ben begonnen met MKT (Maha Kundalini Tantra) is mijn energie toegenomen. Voel ik me meer gebalanceerd. Kan ik makkelijker voelen of ik Yin of Yang energie nodig heb of zelf heb te geven aan mijn partner. Het inzicht in mijn eigen energetische structuur en voorkeuren heeft me veel helderheid gegeven en daarmee ook rust gebracht in mijn leven.

Het doen van tantra oefeningen alleen of samen met mijn partner, heeft me heel veel gebracht. Ik heb geleerd bijvoorbeeld wat ik nodig heb in bepaalde periodes van mijn cyclus. Ook heeft tantra me veel dichter bij mijn eigen hart gebracht en heel dicht bij mijn partner. De ontdekkingsreis gaat iedere dag gewoon verder. Ik voel me heel erg bevoorrecht en ik voel diepe dankbaarheid om de Maha Kundalini Tantra voor Lesbiennes neer te zetten.

Deze specifieke MKT technieken voor vrouwen die van vrouwen houden hebben zo veel gebracht in mezelf en in mijn relatie met mijn partner dat ik dit iedere vrouw gun in een vrouw – vrouw relatie! 

Anouk

Anouk

Al na de 1ste dag les, keek ik in de spiegel en zag eindelijk die mooie vrouw die ik ben. Eindelijk opende ik me voor zelfliefde!

Het gaat om mezelf…..mezelf te gunnen. En mezelf te accepteren zoals ik was ben en wordt. Tantra zegt JA!

Het verspreiden van de harmonie gaat door het geven van de YinTantra lessen en workshops. Het samen doen van de oefeningen en het samen voorbereiden van de lessen en workshops geeft mij zoveel verrijking in mijn dagelijks leven. Er komt een stuk ontspanning in mij, herkenning van mijn eigen energie. Hoe ik omga met mijn energie tijdens onze relatie.

Dit is de weg die ik loop, samen met mijn partner. Ik voel me zo dankbaar dat ik met haar de YinTantra mag uitdragen voor vrouwen die van vrouwen houden.

En er is nog zoveel te leren en te ontdekken. Het pad van tantra is oneindig!

Sinds 2017 geef ik Maha Kundalini Trainingen en workshops aan mannen en vrouwen.
2017 hebben we de specialisatie voor vrouwen die van vrouwen houden gedaan. 
2019 heb ik de verdieping gevolgd van de Maha Kundalini Tantra.
2017, 2018 en 2019 heb ik een retraite gevolgd van de Maha Kundalini Tantra wat een verdieping is van de eerder opgedane kennis.
2018 en 2019 de specialisatie Kundalini & seksualiteit gevolgd.
In 2020 start voor mij het vervolg van de docentenopleiding.

Ik voel me dankbaar dat ik leerling mag blijven en leraar mag zijn om de Leer uit te dragen!