Maha Kundalini Tantra

Maha Kundalini Tantra, zoals onderwezen door DaniëL Yuno, is een krachtige, praktische en efficiënte vorm van Tantra die tot doel heeft de kracht van de Kundalini in het menselijk lichaam volledig te ontwaken en universeel bewustzijn te bereiken.

Iedereen kan Maha Kundalini Tantra beoefenen ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of gewicht.

Het behandelt het opwekken van de Kundalini, de zeven fasen van Kundalini-ontwaking en de vereniging met de universele energie in de Sahasrara chakra, op de kroon van het hoofd. Deze unieke vorm van Tantra maakt bewust gebruik van de gezamenlijke mentale, emotionele en fysieke energie van deelnemers in een groep.

Maha Kundalini Tantra besteedt specifieke aandacht aan de wervelkolom, het endocriene stelsel en het chakrasysteem. De tantrische oefeningen werken direct op zowel het klieren- en zenuwstelsel alsook op de chakra’s van de beoefenaar. Hierdoor is het effect van de oefeningen meteen voelbaar.

Door structurele en regelmatige beoefening van Maha Kundalini Tantra vergroot de beoefenaar zijn zelfbewustzijn. Hierdoor vermindert hij zijn gewaarwording van het ‘IK’ en vergroot hij zijn ervaring en perceptie van non-dualiteit.

“Ter verheldering en om misverstanden te voorkomen:
Yoni- en lingam-massage maken op geen enkele wijze deel uit van de Maha Kundalini Tantra-lessen en horen derhalve ook niet te worden gepraktiseerd door MKT-docenten zowel binnen- als buiten de lessen.”

Contact

Haarlem, Netherlands
contact@yintantra.com