Vrouwenkracht cirkel

Vrouwen willen graag samen zijn. Vrouwen horen (energetisch) samen te zijn. Door het samenzijn met elkaar als vrouwen ont- en opladen wij elkaar met name op emotioneel gebied. Hierdoor creëren we o.a. innerlijke rust.

Door op deze avonden je eigen kracht (weer) te voelen, ga je ook de kracht van elkaar voelen en de groepskracht van vrouwen samen!
Het is een ontdekkingstocht naar jezelf toe en naar anderen toe.

Door het doen van eenvoudige, krachtige en effectieve oefeningen ga je “naar binnen”. Je gaat jezelf observeren zonder oordeel. Het is voelen dat je goed bent zoals je bent. Je hoeft jezelf niet te verbeteren, te veranderen of te upgraden. Jouw innerlijke kracht wordt vergroot en versterkt door met elkaar de oefeningen te doen.

Qua oefeningen kun je denken aan: pranayama (ademhalingstechnieken), asana`s (lichaamshoudingen), gebruik maken van visualisatie en concentratie, meditatie, oefeningen gericht op vergroten van je bewustzijn en het vergroten van je energetische batterij, je lichaam. De oefeningen werken op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. We doen individuele oefeningen, koppeloefeningen en groepsoefeningen.
De oefeningen zijn toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen voorbereiding nodig.

Per avond is er een thema , een rode draad waar de oefeningen op aan sluiten. Ook is er tijdens de avond ruimte om mee te gaan met de groepsenergie, wat de groep op dat ogenblik “vraagt”.

Na de avond
Zorg voor voldoende rust. Blijf (warm) water of kruidenthee drinken.
Eet niet te zwaar. Het kan prettig zijn om na de workshop een warme douche te nemen.

Tijd
De avond is van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur.
De deur is open vanaf 19.45 uur en de deur sluit om uiterlijk 19.55 uur.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent om je om te kleden en te installeren.

Locatie
Gebouw Zenpunt
Nieuwe Gracht 86 ZW, 2011 NK Haarlem.

Kosten
€ 17,- per persoon.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via contact@YinTantra.com