Maha Kundalini Tantra voor vrouwen die van vrouwen houden.

Deze oeroude vorm van Tantra heeft als enige doel je levensenergie te gebruiken voor bewustwording. In het proces van het doen van de oefeningen ga je meer en meer naar binnen. Het is een ontdekkingsreis in zelfliefde, liefde om te geven, harmonie en vergroten van je levensenergie.

Je wordt bewuster wat er met je energie gebeurt in verschillende situaties. Je gaat ervaren om je Yin energie en je Yang energie te manifesteren. Zeker in een vrouw-vrouw relatie kan je veel gebruik maken van de verschillende technieken.

Mooie lessen voor vrouwen die van vrouwen houden. Voor singels en duo`s. Ook vrouwen die meer willen ervaren en leren over zichzelf en vrouwen in het algemeen, zijn van harte welkom!
Tantra voor vrouwen heeft haar wortels in de Maha Kundalini Tantra.
De specialisatie geeft aan jou als vrouw, single of in een relatie, de kennis om je eigen energieën, Yin en Yang, bewust(er) in te zetten. Om zodoende meer harmonie te creëren in jezelf en in je relatie.
Ook vrouwen die niet in een vrouw-vrouw relatie zitten en wel meer willen weten over zichzelf, gaan veel ervaren in de lessen en de workshops.  Denk hierbij aan het ontdekken, vergroten en leren gebruik maken van je energetische batterij.
In de specialisatie geven we aandacht aan de cyclus van de vrouw. Door het werken met de chakra`s werken we ook met de hormoonklieren.  Welke energie is het sterkst in welke fase van de cyclus? Hoe kan je dat benutten?
Hoe creëer je harmonie in jezelf? Op welke manieren kan je synchroniseren met je partner? Jezelf weer verbinden met je partner op een diepere laag?

Wat doen we niet?
“Ter verheldering en om misverstanden te voorkomen:
Yoni- en lingam-massage maken op geen enkele wijze deel uit van de Maha Kundalini Tantra-lessen en horen derhalve ook niet te worden gepraktiseerd door MKT-docenten zowel binnen- als buiten de lessen.”   

  • Rituelen
  • Wierook en kaarsjes
  • Penetratie
  • Massage
  • Seks
  • Klaarkomen
  • Orgies

                                                                                                     

Contact

Haarlem, Netherlands
contact@yintantra.com